Maxilia
Zakelijk

Maxilia heeft mij voorruit geholpen!

Posted On april 8, 2016 at 1:47 pm by / No Comments

Naast online marketing zijn er nog veel meer manieren om uw bedrijfsnaam bekender te maken. Zo kunt u uw bedrijf promoten door middel van promotieactiviteiten. Maar wat bedoel ik met promotieactiviteiten. Hiermee doel ik op een aantal indrukwekkende gifts die u cadeau kunt doen aan klanten en potentiële klanten. Wanneer u dit doet stelt u klanten tevreden en potentiële klanten benader je op deze manier om een aankoop te doen in uw assortiment. Ikzelf maak wekelijks gebruik van deze promotieactiviteiten. Wekelijks laat ik mijn personeel promotieartikelen rond bezorgen in verschillende steden en dorpen. Maar natuurlijk heb ik een goede samenwerking nodig met een aanbieder in deze promotieartikelen. Ikzelf laat nu al een jaar al mijn promotieartikelen fabriceren door het bedrijf Maxilia

Maar waarom Maxilia? nou simpelweg omdat ik bij Maxilia een ruim aanbod aan promotie artikelen kan vinden. Maxilia heeft honderden verschillende promotieartikelen in het assortiment staan. Al deze artikelen kan ik laten fabriceren tot een promotieartikel. Ikzelf heb dan ook al tientallen bestellingen geplaatst bij deze aanbieder en iedere keer is deze bestelling soepeltjes verlopen. Keer op keer is er kwaliteit geleverd waar ik ontzettend blij mee ben. 

Maxilia

Informatie

Naast mijn eigen ervaringen wilt ik u ook meer informatie geven over het assortiment. Het assortiment van deze aanbieder is zeer eenvoudig in elkaar gezet. Er zijn tientallen categorieen beschikbaar en in alle categorieën staan tientallen verschillende soorten promotieartikelen. U heeft dus de keuze uit honderden verschillende soorten promotieartikelen die u cadeau kunt geven aan klanten, personeel en of potentiële klanten. Zie hieronder een overzicht aan het aanbod:

 • Glazen bedrukken
 • Servetten bedrukken
 • Horeca artikelen bedrukken
 • Huishoudelijke artikelen bedrukken
 • Eten artikelen
 • Kantoorartikelen
 • Relatiegeschenken
 • Vrije tijd en outdoor
 • Wijnen
 • Branche gericht
 • Overig

Promotie

Wijn en glazen

Afgelopen maand heb ik in samenwerking met deze aanbieder een geweldige promotieactiviteit ingepland. In samenwerking met het bovenstaande bedrijven bedachten wij een geweldige idee. Voor een zeer laag tarief had ik de mogelijkheid om een aantal dozijnen wijn te bestellen met daarbij behorende glazen met het logo van mijn onderneming er op afgedrukt. Ikzelf vond dit onmiddellijk een geweldig idee en ik plaatste dan ook vrij snel deze bestelling.

Bestek

Geweldige keuze!

Achteraf gezien is dit een geweldige keuze gebleken. Deze wijnen en glazen heb ik cadeau gedaan aan bestaande klanten en aan potentiële klanten. Ik ben zelfs door vele potentiële klanten opgebeld dat zij het een geweldig gebaar vonden. Na het geven van dit cadeau heb ik dan ook enkele potentiële klanten weten binnen te halen. Dankzij deze geweldige vorm van promotie heb ik tientallen nieuwe klanten geworven. Dit is dan ook veruit het beste resultaat dat ik heb behaald met een promotieactiviteit!

Tip

Bent u een ondernemer die zoekende is naar een leuke promotieactiviteit? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met het bovenstaande bedrijf. In samenwerking met deze aanbieder weet ik zeker dat u vele nieuwe klanten gaat aantrekken. Mijn ervaringen zijn in ieder geval alle ronduit positief!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *