parkeren-schiphol-300x199
Zakelijk

Lang parkeren op Schiphol? Voorkom een hoge rekening!

Posted On september 1, 2016 at 3:35 pm by / No Comments

247-security-300x147Er staat binnenkort een heerlijke vakantie of zakelijke reis op de planning. Voor het boeken van uw vakantie bent u op  zoek gegaan naar goedkopere alternatieven voor dezelfde vakantie, nietwaar? Uiteindelijk heeft u een mooie reis voor een redelijke prijs gevonden en geboekt. Voorkom dan dat de kosten toch verder oplopen dan u voor ogen heeft en kies voor een goedkope parkeerplaats.

De kosten van lang parkeren op Schiphol zijn in de afgelopen jaren flink gestegen. De Amsterdamse luchthaven behoort inmiddels tot de top van Europa als wij kijken naar de parkeertarieven. Alleen de luchthaven van Brussel rekent nog hogere tarieven. Duidelijk is dat lang parkeren op Schiphol op deze wijze wordt ontmoedigd. Vele reizigers zijn niet bereid om dergelijk hoge tarieven te betalen en gaan op zoek naar alternatieven.

Alternatieve parkeeraanbieders

Gaat u voor een aantal dagen op reis en wilt u lang parkeren op Schiphol? Bekijk naast de parkeergelegenheden op Schiphol ook de mogelijkheden bij andere aanbieders. Sinds de parkeertarieven op de Amsterdamse luchthaven zijn gestegen, zijn diverse ondernemers gestart met het aanbieden van goedkopere parkeerplaatsen.

U kunt uw auto eenvoudig parkeren op het terrein van deze aanbieders en wordt vervolgens in enkele minuten naar de vertrekhal gebracht. Ook wanneer u terug komt op Schiphol wordt u direct opgehaald en naar uw auto gebracht. Kortom, zorgeloos en lang parkeren op Schiphol voor een eerlijke prijs.

Vlieg-parkeren-300x140Vergelijk aanbieders voor lang parkeren op Schiphol

Voordat u op reis gaat is het verstandig om diverse aanbieders van parkeerplaatsen te vergelijken. Er zijn diverse websites, waarop de verschillende aanbieders staan weergegeven. Echter, in het televisieprogramma Radar bleek kort geleden dat niet alle parkeeraanbieders te vertrouwen zijn. In een uitzending van Radar werd getoond dat er aanbieders zijn die niet werken conform de afspraken en niet altijd zorgvuldig omgaan met uw auto.

Om uw auto op een veilige parkeerplaats te parkeren heeft 24/7 parkeren Schiphol een vergelijkingsmodule met alleen vertrouwde parkeeraanbieders. Ook ik maak geregeld gebruik van deze website om de goedkoopste parkeerplek te vinden. Benieuwd waar lang parkeren op Schiphol voor u het meest voordelig is? Vergelijk de mogelijkheden direct online en profiteer van scherpe tarieven.

 

Zo kunt u eenvoudig gebruik maken van een vergelijkingsmodule. Na het invoeren van uw reisdata ziet u direct bij welke aanbieder voor u het meest voordelig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *