wonen

Teak meubels van goede kwaliteit!

Posted On maart 22, 2016 at 9:35 am by / No Comments

De meubels die in uw woning staan, maken toch wel het aanzicht en de gezelligheid binnen een huis. Daar komt bij dat het belangrijk is om goede kwaliteit in huis te halen voor de duurzaamheid van uw woning. Teak meubels zijn goede houten meubels die bij Wortman te verkrijgen zijn. Deze kunt u op maat laten maken of een kijkje nemen in het assortiment van dit bedrijf. Vrijwel alle tafels en kasten kunnen bij hun op maat gemaakt worden in de fabriek in Indonesië waarmee zij samen werken. Als deze meubelen naar Nederland komen, worden deze nog nagelopen en zo nodig afgewerkt in de spuitcabine van Wortman zelf, kwaliteit gegarandeerd kunt u wel zeggen. Verder is het mogelijk om een driedimensionale tekening te laten maken van het meubel zodat u precies weet hoe deze er uit komt te zien of een tekening van de woning waarin de teak meubels komen te staan. Maar het assortiment houdt niet op bij kasten en tafels, u kunt ook eetkamerstoelen en tuinmeubelen laten fabriceren bij dit bedrijf, evenals salontafels, dressoirs, televisie meubelen en zelfs bedden! Doordat dit allemaal op maat gefabriceerd kan worden, is de keuze oneindig te noemen.

Mijn eigen ervaringen met Wortman

Omdat ik zelf al jaren lang klant ben bij dit bedrijf, is bijna elk meubel wat ik in huis heb staan afkomstig van dit bedrijf. En ik kan de kwaliteit garanderen want bepaalde meubels staan er al een hele tijd zonder dat dit tekenen van ouderdom gaat vertonen. Voor mij is het heel prettig om te weten dat ik echt een goede meubel leverancier heb gevonden waar ik ook mijn eigen smaak kan laten creëren. Zo is mijn huis altijd naar mijn eigen smaak ingericht en zal het niet zomaar gaan vervelen. Verder is de kwaliteit in combinatie met de service perfect, waar ik persoonlijk wel naar verlang. Als u hier een product laat maken zal het team van dit bedrijf volledig met u meedenken en als er geen uitkomst gevonden kan worden, zullen zij ook met u meedenken. Dit meedenken gaat niet in problemen maar in oplossingen. Verder heb ik Wortman ook bij familie en vrienden kunnen aanbevelen die daar ook meubelen hebben laten maken wat heeft gevolgd met succes.

 

Een groot succes!

De teak meubels die ik heb laten maken was een groot succes, bij de eerste keer al. Zodoende heb ik nu een salontafel, een bed, een dressoir, een televisiemeubel en een grote boekenkast in mijn huis staan die ik allemaal heb laten maken door Wortman. Al een kleine tien jaar bestel ik mijn meubelen hier en het is elke keer weer een verassing hoe mooi de producten zijn geworden. Mijn broer heeft ook al een aantal teak meubels laten maken en hij is er ook helemaal weg van. Daarom zijn er zeker weten meer mensen die dit mooi vinden en ons gelijk zullen geven.

 

Een aanrader

Houdt u ook van echte kwaliteit teak meubels? Dan kan ik u zeker aanraden om eens bij dit bedrijf een kijkje te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *