Rolluik onderdelen
wonen

Rolluik onderdelen kopen

Posted On oktober 3, 2018 at 11:53 am by / No Comments

Op zoek naar rolluik onderdelen, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan namelijk makkelijk online de benodigdheden bestellen. Voordeel is dat je hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan. Sunstyle Zonwering is het bedrijf waar ik het over wil hebben. Want wij zijn hier heel erg tevreden over. Vooral toen wij een tijd geleden ons luik naar boven wilde draaien en dit niet lukte. De bediening die wij hier al jaren voor gebruikte deed het niet meer. Nadeel was dat wij het luik nu met geen mogelijkheid op konden draaien. Meteen de nodige winkels hierover gebeld, maar deze hadden niets in  hun voorraad wat wij wilde hebben. Er was wel één shop, maar daar was de levertijd alleen al meer dan twee weken. Daar konden wij echt niet op wachten.

Geen nieuwe maar, alleen rolluik onderdelen kopen

Omdat wij niet met de luiken naar beneden wilden blijven zitten, waren wij al op zoek gegaan naar andere modellen. Hiervan schrokken wij best wel van de prijzen, want zo oud waren die van ons nog niet. Ook hebben wij geïnformeerd naar een bedrijf die deze luiken op hangt. Alleen al voor het voorrijden betaalden wij al de hoofdprijs en dat wilden wij niet. Eigenlijk wilden wij alleen maar dat wij weer licht in onze woonkamer kregen. Daarvoor wilden wij niet diep in onze buidel tasten, maar ja, wat moet dat moet.Toch maar verder gaan kijken op het internet en toen kwamen wij op de website van Sunstyle Zonwering terecht. Meteen kregen wij al een glimlach op ons gezicht. Want het is hier mogelijk om losse onderdelen te kopen. Precies het onderdeel waar wij naar op zoek waren en helemaal niet duur. Meteen hebben wij ons goed laten informeren welk model wij precies nodig hadden. De bestelling verliep spoedig en twee dagen later hadden wij dit onderdeel al in huis. Gelukkig geen twee weken hierop moeten wachten. Rolluik onderdelen

Een geweldig bedrijf met veel mogelijkheden

Inmiddels hebben wij onze rolluiken weer kunnen maken. Zonder problemen gaan deze weer op en neer. Meteen hebben wij een ander onderdeel vervangen. Wij hadden hierover al twijfels hoe lang dit het ging volhouden. Maar eenmaal op de bovenstaande website terecht te zijn gekomen, hebben wij deze meteen mee besteld. Nu hebben wij weer goede luiken voor de ramen hangen en daar zijn wij heel erg tevreden over. Helemaal tevreden zijn wij over de service die je bij dit bedrijf krijgt. Op hun website lees je heel veel informatie, maar als je hier niet uit komt, is het mogelijk om contact met een medewerker van dit bedrijf op te nemen. Wij hadden een vraag over een onderdeel, hiermee zijn wij bijzonder goed geholpen. Veel is te vinden op de website, maar mocht je hier echt niet uitkomen dan staan de medewerkers graag voor je klaar.

Onze zoektocht naar een onderdeel voor ons luik heeft ertoe geleidt dat wij een nieuw doek voor ons zonnescherm hebben gekocht. Want ook dat bestaat hier tot de mogelijkheden. Wij hebben onze ogen uitgekeken wat hier allemaal mogelijk is en hebben hier dan ook gretig gebruik van gemaakt. Een nieuw doek voor het scherm was zeker nodig. Behalve dat er door de zon bijna geen kleur meer op zat, vielen er ook al wat gaten in.

Mooie spullen bestellen

Nadat wij eindelijk weer een goed werkend luik voor het raam hebben hangen, waren wij op zoek naar een overkapping. Want ook dat is mogelijk om dat via dit bedrijf te bestellen. Op de website zie je al veel mooie modellen staan, het ene model is nog mooier dan het andere. Dit was voor ons altijd een wens geweest, maar het was er niet van gekomen om er ééntje aan te schaffen. De overkappingen die wij al eerder hadden gezien in andere winkels, voldeden niet aan onze eisen en de prijs al helemaal niet.

Ondertussen hebben wij een mooie exemplaar op de website gezien en deze hebben wij besteld. Ook hier geldt dat het een zeer korte levertijd is en daar zijn wij zeer blij mee. Voordat het warme weer eraan kwam hadden wij deze al in huis en niet veel later al in de tuin staan. Het is een zeer mooie en stevig model. Hier kunnen wij met mooi en zonnig weer, maar ook als het regent heerlijk onder zitten. Rolluik onderdelen

Een zonnescherm met elektrische bediening

Vanaf het moment dat wij op de site van Sunstyle Zonwering zijn terecht gekomen, is er een wereld voor ons open gegaan. Een wereld met de mooiste spullen, zoals een terrasoverkapping, doek voor een zonnescherm en onderdelen ter vervanging van oude onderdelen. Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat je hier allemaal kan kopen. Doordat wij op deze site terecht waren gekomen hebben wij meerdere ideeën gekregen. Leuke en zeer praktische ideeën kan je wel zeggen. Op een gegeven moment zag ik een zonnescherm voorbij komen die je makkelijk kan bedienen. Niet meet een koordje of een stang, maar elektrisch. Toen ik de tekst verder las, zag ik dat het zelfs mogelijk was om deze te bedienen met je smartphone, tablet of laptop, waar je ook bent. Bij het idee dat ik de zon buiten kan houden door op afstand het scherm naar beneden kan laten zakken, leek mij erg nuttig. Vooral omdat ik vaak vroeg weg ga en vergeet om de gordijnen dicht te doen. Ook is het mij al een keer overkomen dat het scherm wel naar beneden stond en er een flinke hoosbui over het land aan het razen was. Het op afstand bedienen van dit scherm zal dan een uitkomst zijn.

Ben jij na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden wat hier zoal allemaal te koop is, neem dan een kijkje op de website van Sunstyle Zonwering. Hier is zoveel te zien en te koop, dat moet je beslist meet eigen ogen gezien hebben. Ons huis is er inmiddels een stuk op vooruit gegaan en daar zijn wij enorm blij mee. Vooral nu wij heerlijk elke avond, bij weer of geen weer heerlijk buiten kunnen zitten onder onze overkapping.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *