9335_600_600
wonen

Moderne keuken(s) is dé trend

Posted On oktober 3, 2018 at 8:21 am by / No Comments

De Moderne keuken(s) vind je onderhand in vrijwel iedere woning. Al zijn de landelijke keukens ook een van de opties wat je kunt kiezen. Wanneer je een woning koopt, dan zul je als eerste kijken naar de inrichting van het huis. De keuken is wellicht een van de belangrijkste waar je kritisch naar zult kijken. De kastjes dienen goed te werken en niet te vergeten dat het gasfornuis ook schoon eruit moet zien.

Een nieuwe keuken gezocht?

Moderne keuken(s)

Wanneer jij een woning hebt gekocht, dan is het vanzelfsprekend dat je het gaat verbouwen. Een nieuwe kleur op de muren en de vloer moet worden gelegd. In de meeste gevallen heb je een casco woning en die richt je graag naar eigen smaak in. Maar wat nou als je een ouderwetse keuken hebt die niet in het totaal plaatje past van je woning? Ga je dan de kastjes verven of kies je ervoor om op zoek te gaan naar Moderne keuken(s)?

Moderne keuken(s) gezocht op het internet

Wanneer jij graag een rustieke, maar toch moderne keuken wenst te realiseren? Dan raad ik je aan om eens op de website van Middelkoop keukens te kijken. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat een woning draait om de keuken. Dit is wellicht het middelpunt wat je maar kunt vinden in een woning. Dan wil jij toch ook graag dat dit er perfect en gezellig uit ziet?

Veel mogelijkheden

9335_600_600

Uiteraard kun je ervoor kiezen om naar de grote woonwinkel te gaan en daar je keuze te maken. Al moet ik zeggen dat je daar de standaard keukens zult vinden en dat is niet een ieder zijn smaak. Hierdoor is Middelkoop keukens het beste voor jouw woning! Zij weten maar al te goed hoe dat je design en moderne interieur kunt combineren met een prachtige keuken. Een design wordt op papier gezet en dat kun je vervolgens geheel uitbreiden hoe dat jij het wilt hebben. Als je een Moderne keuken zoekt, dan zul je merken dat dit een strak design is met weinig rondingen. In de meeste gevallen is de kleur dan ook nog wit. Persoonlijk vind ik het een prachtig design. Dit past in vrijwel iedere woning goed.

Nieuwe aankoop

Ook in onze woning zal het vast en zeker goed gaan passen. Wij hebben voor een kleine drie weken geleden onze woning gekocht. De sleutels hadden wij gekregen en toen zijn wij meteen begonnen met het verbouwen van het huis. De muren hebben ondertussen al een andere kleur gekregen en de vloer wordt gelegd. Echter komen wij er maar niet uit met onze keuken. Deze dateert uit de jaren ’60 en dat ziet er echt niet meer uit in onze woning. Meerdere malen zijn wij op het internet gaan zoeken in de hoop dat wij een plaatje weten te vinden hoe dat wij het graag willen zien.

Uiteindelijk hebben wij onze meubels geplaatst en de keuken nemen wij maar even “voor lief”. Natuurlijk zoeken wij in de tussentijd nog wel op het internet in de hoop dat wij het zullen vinden. Zo kwam mijn partner voor een paar weken terug thuis en hij had gehoord over Middelkoop keukens. Zijn enthousiasme over dit bedrijf maakte mij erg nieuwsgierig en ik ben vervolgens naar de website van dit bedrijf gegaan. Toen ik op deze website kwam merkte ik meteen dat zij onwijs veel leuke en mooie keukens hebben.

12627_600_600

Interesse is gewekt!

Aangezien ik niet nog langer wilde wachten totdat onze keuken wordt aangepakt ben ik een afspraak gaan maken. Al vrij snel had ik het in de gaten dat dit bedrijf maar al te goed weet hoe dat een design hoort te zijn. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant. Ik moest dan nog wel even wachten totdat het zover was dat de keuken geplaatst kon worden.

De design werd trouwens als eerste op papier gezet en dit konden wij zo inrichten met de gedachten die wij hadden op dat moment. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat wij hier een lange tijd plezier mee gaan beleven. Uiteindelijk werd onze keuken opgemeten en dit paste precies in het huis. De design die wij wilde werd vastgelegd en vervolgens draaide hier een schitterende nieuwe keuken uit. Hier hebben wij uiteindelijk ook akkoord op gegeven en vervolgens gingen zij aan de slag om de offerte definitief uit te werken.

Prachtig design

Al met al wist ik het meteen dat wij bij dit bedrijf aan het juiste adres waren. Zo bieden zij ook de mogelijkheid om een landelijke keuken te creëren. De wat warmere kleuren die je hierin terug zult vinden is onwijs mooi. Bovendien past dit ook in vrijwel iedere woning. Al met al is het uitkiezen van een moderne keuken bij dit bedrijf zeer mogelijk. Je eigen wens in de keuken terug zien komen is naar mijn mening het mooiste van allemaal. Wij hebben akkoord gegeven op de offerte en vervolgens  werd de datum geprikt dat zij bij ons aan de slag konden gaan.

Wij hebben er wel voor gekozen om de oude keuken er zelf uit te slopen zodat zij meteen aan de slag konden gaan. Dit scheelde natuurlijk tijd en bovendien vind ik het slopen van een keuken wel erg leuk om te doen.

12628_600_600

Inmiddels zijn zij al een kleine twee uur druk bezig met het plaatsen van de keuken. De koffie heb ik al wel voor hen gezet en de enthousiasme van de medewerkers bezorgen mij nu al een glimlach. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat de keuken af is! Onze moderne keuken wordt door een vakkundig team gemonteerd en dat is zeer goed te merken.

Mocht jij ook opzoek zijn naar een unieke design voor in jouw woning? Dan raad ik je echt eens aan om op de bovenstaande website te kijken. Bij dit bedrijf kun jij jouw wensen bespreekbaar maken en op basis daarvan zal er een prachtig design gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *