wonen

De CV Ketel doet het weer!

Posted On april 13, 2016 at 12:15 pm by / No Comments

Het warme water in huis word allemaal geregeld door de CV Ketel, dit voorwerp zorgt ervoor dat u thuis lekker warm kunt douchen en dat de verwarming gewoon aan kan. Verder is het natuurlijk belangrijk dat het warm water het doet omdat u wel elke dag wil douchen of dat er wel gewoon een sopje gemaakt kan worden voor het schoonmaken thuis. Zelf heb ik ook een tijd meegemaakt dat het warme water het niet deed en dit kwam ook door de CV Ketel  die kapot was. Het verhaal hier achter zal ik u besparen maar dit was geen leuke tijd. Ik moest voor warm water zorgen door middel van de waterkoker die dus ook de hele dag aan stond als ik thuis was. Daar komt bij dat ik niet normaal kon douchen en dit bij mijn ouders thuis moest doen. Verder was het ook vervelend dat de verwarming het niet deed omdat dit ook door de ketel geregeld word. Tot slot heb ik het toch laten maken een hele tijd later omdat ik gewoon weg bang was dat de ketel kapot en en ik hier veel geld voor moest gaan betalen. Dit was echter niet het geval en kon ik gewoon naar Holland Warmte bellen om een afspraak te maken. 

Komst van Holland Warmte

Toen ik eenmaal de afspraak gemaakt had, konden ze na twee dagen komen om te kijken wat er precies aan de hand was. Nadat dit was gedaan waren de heren tot de conclusie gekomen dat de ketel niet aan vervanging toe was maar dat deze verstopt zat op één of andere manier. Daarom hebben ze het hele apparaat uit elkaar gehaald en van binnen uit ook netjes schoongemaakt. Dit hebben ze ook aan mij laten zien waarom deze ketel nou zo verstopt kon raken en hebben ze mij nog wat nuttige tips meegegeven waar ik veel aan had en zijn we ook nog even een rondje in het huis gelopen of alle kranen het wel echt deden. In minder dan een uur was de klus geklaard en kon ik eindelijk weer warm water gebruiken zoals het bedoeld is.

Eindelijk weer warm water en verwarming!

Toen de heren weg waren ben ik dan ook meteen onder een warme douche gaan staan omdat ik dit wel had gemist thuis. Nu hoef ik niet meer de deur uit om allemaal dingen te doen, kan ik mijn ouders met rust laten en maakt de waterkoker ook geen overuren meer doordat ik gewoon weer alles vanuit de kraan kan doen! Hier ben ik zo blij om dat dit weer kan en ik kan niet beschrijven hoe vervelend het is om hier zonder te zitten. Dat is echt een gevoel van blijheid wat ik nog nooit eerder heb gehad, het klinkt raar maar het is zo. Daarom wil ik Holland Warmte bedanken voor de goede en snelle service en wil ik ook iedereen aanraden om bij complicaties in deze branche een belletje te doen naar dit bedrijf want zij zullen het voor u gaan oplossen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *