incasso keurmerk
Financieel

Ga voor meer info naar www.billincasso.nl

Posted On maart 22, 2016 at 2:30 pm by / No Comments

www.billincasso.nlAlle ondernemers kunnen zich enorm veel storen aan wanbetalers. Zelf heb ik hier nu al meerdere malen problemen mee gehad. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets mis gaat met de betaling. Echter wanneer klanten steeds een smoes gebruiken om er onderuit te komen, moet je op tijd aan de bel trekken. Zo kun je vaak aan het eerste contactmoment al merken met wat voor soort klant je te maken krijgt. Zelf heb ik service dan ook hoog in het vandaal staan. Ik probeer elk probleem niet alleen zo snel mogelijk op te lossen, maar ook nog eens op een correcte wijze. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je in te leven in het probleem van de klant. In de meeste gevallen kom je er altijd wel uit. Maar zo heb ik dus al meerdere malen meegemaakt dat een klant weigerde om te betalen, dit om een tal van redenen. Wanneer mijn geduld dan ook op is schakel in de diensten in van incassobureau www.billincasso.nl.

Zij hebben mij nu dus al meerdere malen uit de brand geholpen. Dit is dan ook de reden waarom ik deze naam met jullie deel. Vooral omdat ik weet dat sommige van jullie hier iets aan gaan hebben. Het maakt dan ook niet uit of jij een eigen webwinkel hebt, of een fysieke winkel, zij helpen elke ondernemer die kampt met wanbetalers. Zelf had ik hun per toeval online gevonden. Ik was namelijk op zoek wat no cure no pay betekende. Dit omdat meerdere mensen binnen mijn netwerk gebruik maken van deze methode. Toen ik eenmaal op de site www.billincasso.nl terecht werd dit begrip duidelijk uitgelegd.

Wat houdt no cure no pay precies in?

incasso keurmerkIndien jij een factuur wil laten incasseren en je voor deze methode kiest, krijg je niet onverwachts andere kosten. Je betaald namelijk alleen maar indien er ook daadwerkelijk iets geïncasseerd wordt. Indien zij bij de wanbetaler geen geld los krijgen, betaal jij ook nergens voor. Bill incasso biedt dan ook de volgende zaken aan om er toch voor te zorgen dat jij jouw geld krijgt:

  • Bill incasseert door heel het land;
  • Incasseren zonder abonnement;
  • Geen kosten bij aanlevering dossier;
  • Altijd up to date online statusoverzicht;
  • NVI lid en houder Incasso Keurmerk;
  • No Cure No Pay incasso;

Zoals je hierboven kunt zien is www.billincasso.nl in bezit van een keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van hun dienstverlening gewaarborgd. Het is gelijk een teken dat je een partner in dienst neemt waarvan je verzekerd bent dat zij alle volgens regel- en wetgeving doen. Naar mijn mening is dat dan ook de reden waarom zij zo goed zijn. Dit wordt vervolgens ook nog een bevestigd waar je de referenties bekijkt.

Bezoek de site www.billincasso.nl zelf maar eens

Bill IncassoNatuurlijk wordt het allemaal duidelijker wanneer je het zelf allemaal eens rustig doorleest. Op hun website staat dan ook veel duidelijke informatie. Omdat het thema incasso voor vele vaak onduidelijk is, kun je natuurlijk ook altijd een oriënterend gesprek met hun aangaan. Hierin leggen zij alles duidelijk uit en wordt je betrokken in het gehele proces.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *