proteïne recepten
eten en drinken

Daarom raad ik de proteïne recepten aan

Posted On september 7, 2016 at 6:48 pm by / No Comments

De reden waarom ik proteïne recepten aanraad is omdat ik nu iets heb gevonden wat echt werkt! Een aantal maanden geleden heb ik besloten dat ik mijn levensstijl wil aanpakken. En dan met name het verkeerde eten. Verkeerd eten (hiermee bedoel ik te vaak naar de makkelijke en vette hap grijpen) werd een gewoonte. Ik wist eigenlijk dat het ook anders kon maar ik stelde dit telkens uit voor later. Tot ik de zoveelste broek aantrok en mij hier niet meer lekker bij voelde omdat deze gewoonweg niet meer paste. Toen werd het tijd om het roer om te gooien.

Ik ben niet het type dat over één nacht ijs gaat en zomaar met het eerste de beste dieet aan de slag gaat. Daarom ben ik mij hier eens goed in gaan verdiepen. Na wat op internet rond te speuren opzoek naar meer informatie om verantwoord te gaan starten met een dieet kwam ik op deze site terecht waar ik proteïne recepten kon vinden.

proteïne recepten

Nog steeds genieten van mijn eten maar dan stukke gezonder

Wat ik met name zo prettig vind aan de proteïne recepten is dat ik voor het bereiden van de maaltijden helemaal niet zoveel moeite hoef te doen. De boodschappen die ik hiervoor moet halen zijn niet ingewikkeld. Het is net even die juiste samenstelling van de gerechten die al netjes staan beschreven in het kookboek dat gratis bij de proteïne recepten wordt meegeleverd. Mijn punt die ik hiermee wil maken is dat je eigenlijk “gewoon” gaat koken maar in de tussentijd het lichaam een plezier doet. Want die ene broek, die past mij namelijk helemaal prima weer.

Naast het gezonde eten ben ik ook gaan sporten. Dit bevordert mijn hele eetgewoonte door er ook bij af te vallen. Het sporten zorgt ervoor dat ik mij nog fitter voel en dat het naast de aangepaste maaltijden prima is uit te houden. Geen honger gevoel maar gewoon spirit om door te gaan.

proteïne recepten

Zondigen mag maar dan snel weer op het oude patroon

Het is niet zo dat ik elke dat met mijn dieet bezig ben. Voor mijn werk kom ik nog wel eens op plaatsen waar ik afspraken heb en besluit om samen te lunchen of dineren. Hier bestel ik gewoon wat ik lekker vind. De volgende dag ga ik natuurlijk gewoon weer verder met mijn eigen eetgewoonte. Ik voel mij een stuk fitter en gelukkiger door meteen met het juiste dieet te starten. En daarom heb ik besloten dat dit blog niet mocht ontbreken op deze site.

Het is een absolute aanrader om zelf eens door te klikken om te zien wat ik bedoel. Voor diegene die net als ik zo enthousiast zal raken als ik. Zal ik geen woord te veel zeggen als ik alleen zou zeggen: Doen!

 

proteïne recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *