scootmobiel
Computer & Elektronica

Een mooie scootmobiel voor mijn ouders

Posted On januari 17, 2017 at 2:39 pm by / No Comments

Mijn ouders, beiden schatten van mensen, zijn helaas wat vaker aan het huis gekluisterd. Dit omdat mijn vader de laatste tijd niet goed ter been meer is en mijn moeder geen rijbewijs heeft om auto te rijden. Dit was de reden dat zij hun auto gingen verkopen en hiervoor in de plaats een scootmobiel gingen aanschaffen. Niet zomaar een stoel, maar eentje waar zij gezellig naast elkaar kunnen zitten. Om er zeker van te zijn of dit wel een juiste keuze was hebben zij een afspraak gemaakt met één van de adviseurs van Scootmobiel Vitaal. Deze adviseur komt op de afgesproken dag en tijd met verschillende stoelen langs om te kijken welke stoel het beste bij mijn ouders past.  scootmobiel

Een stoel met vier wielen en twee stoelen naast elkaar

Zelf had ik er nog nooit van gehoord, laat staan dat ik dit gezien heb, een stoel met vier wielen en twee stoelen naast elkaar. Zo lijkt het net dat mijn ouders in de auto zitten, maar dan zonder een dak. Nadat de adviseur had uitgelegd hoe de stoel werkte reden mijn ouders door de straat. Doordat de adviseur aan huis komt met verschillende modellen kan je op vertrouwd terrein deze mobielen uitproberen.

Eigenlijk voordat de adviseur langs was gekomen hadden mijn ouders al een keuze gemaakt wat betreft de mobiel. Toen zij eenmaal aan de testrit waren begonnen wisten zij het zeker, dit gaat hem worden. Omdat de service-afdeling van dit bedrijf er altijd voor wilt zorgen dat je zonder zorgen op pad kan heb je de mogelijkheid uit onderstaande mogelijkheden:

  • Landelijke servicedienst ook aan huis
  • Deskundige en vriendelijke monteurs
  • 24/7 hulp bij pech onderweg mogelijk
  • Periodieke onderhoudsafspraken

scootmobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *