Computer & Elektronica

Een gebruikte auto kopen

Posted On juli 18, 2017 at 9:16 am by / No Comments

Ben jij net zoals ik, van plan om een gebruikte auto kopen, lees dan even deze blog. Ook ik ben al een tijd op zoek naar een ander vervoermiddel. Zo heb ik zelfs lopen twijfelen om een brommer of zelfs een fiets aan te schaffen. Maar elke keer als het weer eens een keertje begon te regenen had ik deze gedachten snel aan de kant geschoven. Tot ik op het internet ging zoeken en ik al snel bij Occasiondealer ‘t Gooi terecht kwam. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken wat een voorraad aan tweedehands wagens zij hier hebben staan. 

Een proefrit

Nadat ik de beslissing had genomen om een gebruikte auto te gaan kopen, had ik een afspraak bij de Occasiondealer ‘t Gooi gemaakt. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door één van de medewerkers. Alle wagens die hier in de garage staan zijn voorzien van een recente APK keuring en hebben een grondige inspectie gehad. Je kan met een gerust hart hier een vierwieler kopen, want service staat hier zeer hoog in het vaandel.  gebruikte auto kopen

Wat een service

Op het internet had ik een leuk model zien staan en hier wilde ik wel een proefrit in maken. Helaas was die dag net iemand mij voor geweest en heeft deze gekocht. Jammer voor mij, maar hier in deze garage heb je zoveel keuze om een gebruikte auto te kopen. Daarom heb ik in een andere wagen een testrit gemaakt en daar was ik zeer tevreden over. Maar ik zal ik niet zijn als ik niet meteen een keuze kan maken. Daarom heb ik alles op een rijtje gezet, naar welk model ik nu precies op zoek was. Een klein model, lekker makkelijk in de stad. Of een groter model, zeer makkelijk op reis of voor de grote boodschappen te doen.

Inruilen

Omdat ik zelf nog niet eerder een eigen brikkie had gekocht, hoefde ik mij geen zorgen te maken om deze te verkopen. Maar hierbij de Occasiondealer ‘t Gooi is het mogelijk om jouw oude vierwieler in te ruilen. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Het is hier zelfs mogelijk om jouw nieuwe aanwinst op naam te laten zetten. Daar hoef je niet voor naar het Postkantoor, je kan zo van het terrein wegrijden in jouw nieuwe aankoop. gebruikte auto kopen

Mijn nieuwe aanwinst

Eindelijk kan ik het van de daken roepen dat mijn wens om een gebruikte auto te gaan kopen, nu werkelijkheid is geworden. Vorige week heb ik deze gekocht en heb inmiddels al de nodige kilometers op de teller staan. De garage waar ik deze vandaan heb, heeft er echt alles aan gedaan om mijn droom uit te laten komen. Zo hebben zij voor mij ook gezocht naar een geschikt model en die kwam heel toevallig die week binnen. Nadat de monteurs deze wagen grondig hadden gecontroleerd mocht deze in de verkoop komen. Nu ben ik dan de trotse eigenaar van een geweldig mooie rode bolide en daar ben ik zeer trots op. Deze garage is echt de moeite waard om een bezoek aan te brengen als jij ook op zoek bent naar een ander vervoersmiddel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *